Αγωνία εργαζομένων για δυσάρεστες εξελίξεις
Συνάντηση έχει προγραμματιστεί σήμερα Τρίτη μεταξύ της διοίκησης της Hellenic Train και εργαζομένων της επιχείρησης με τους εργαζόμενους να αγωνιούν για το ενδεχόμενο αλλαγής των εργασιών σχέσεων προς το χειρότερο. Η εταιρεία μετά το δυστύχημα τωνΤεμπών πάει από το κακό στο χειρότερο ενώ οι πλημμύρες της Θεσσαλίας έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα σε μία εταιρεία που έχει χάσει χιλιάδες πελάτες.
Το βασικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτελείται μέσω μισθωμένων λεωφορείων της Hellenic Train. Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί στο προσωπικό, η γραμμή αυτή θα επαναλειτουργήσει σε περίπου 45 ημέρες.
Κατά το πρώτο διάστημα θα εκτελούνται μόνον εμπορευματικές μεταφορές και σε μονή γραμμή, χωρίς ηλεκτροκίνηση (μέσω ντιζελάμαξας) από το Λιανοκλάδι έως Λάρισα. Η αποκατάσταση της διπλής γραμμής με ηλεκτροκίνηση τοποθετείται προς το τέλος του έτους.
Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει τα ήδη επιβαρυμένα οικονομικά της Hellenic Train σε τραγική κατάσταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε σταυροδρόμι ο πόλεμος και η οικονομία της Ρωσίας – Σήμερα νέες συνομιλίες για ειρήνευση στην Ουκρανία
- Επισπεύδεται η ενεργοποίηση του κάθετου διαδρόμου
- Σε ισχύ η απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο της κρίσης στα Ίμια
- Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Νέα ρεκόρ παραγωγής στην ΕΕ το 2025 – Πόσο συνέβαλλε η Ελλάδα
- Έρχονται νέα προγράμματα για προσιτή στέγη
- Tι σημαίνει η συμφωνία ΕΕ – Ινδίας για το ελληνικό ελαιόλαδο
- ΑΑΔΕ: Τέλος χρόνου για διορθώσεις και αλλαγές στο Ε9 του 2025
- Καιρός: Ξεκινούν από σήμερα το βράδυ καταιγίδες στα δυτικά – Πότε θα “χτυπήσουν” την Αττική
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








