Αντικείμενο η πρόοδος της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου σε επίπεδο υποδομών, εξοπλισμού και παρεχόμενων υπηρεσιών του λιμένα θεσσαλονίκης
Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στο Κτίριο Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε. Την αντιπροσωπεία της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων, που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Απόστολο Παπαποστόλου, Πρόεδρο της Αρχής, ως επί κεφαλής, Νικόλαο Ατταλιώτη, Αντιπρόεδρο, και τους Εισηγητές της Αρχής Δρ. Παναγιώτη Αγουρόγιαννη, Γεωγράφο και Παναγιώτη Κουφό, Πολιτικό Μηχανικό, υποδέχθηκαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, o Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Ιωάννης Τσάρας, και στελέχη της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία της Ρ.Α.Λ. ενημερώθηκε για την πρόοδο της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου σε επίπεδο υποδομών, εξοπλισμού και παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπλέον, συζητήθηκε η συμβολή της ΟΛΘ Α.Ε. στην τοπική και εθνική οικονομία, ενώ αναδείχθηκαν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι τρέχουσες εξελίξεις στο επιχειρηματικό και νομοθετικό περιβάλλον, καθώς και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους χρήστες και τα ενδιαφερόμενα μέρη του Λιμένα.
Ο κ. Απόστολος Παπαποστόλου, Πρόεδρος της Ρ.Α.Λ., δήλωσε: «Η τακτική επικοινωνία μας με Διοικήσεις λιμένων είναι αναγκαία για την ενίσχυση του ελληνικού λιμενικού συστήματος. Στην ΟΛΘ Α.Ε. είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάπτυξη του Λιμένα της Θεσσαλονίκης».
Ο κ. Θάνος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., ευχαρίστησε τη Ρ.Α.Λ. για την άριστη συνεργασία και επισήμανε ότι η ΟΛΘ Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την οικονομία και την κοινωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις