Επικαιρότητα

Συνεχείς εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο – Απομακρύνθηκε το προσωπικό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκρήξεις ακούγονται μέχρι τον Βόλο, περίπου 20 χιλιόμετρα από το σημείο

Χάος με εκρήξεις βλημάτων στη Μαγνησία καθώς η φωτιά έφτασε μέχρι την αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη όπως φάνηκε και από τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Χαρακτηριστικός είναι ο πανικός που κυρίευσε τη ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης όταν πυρομαχικά εκρήγνονταν όσο ήταν στον αέρα.

Νέα Αγχίαλος: Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών από την πυρκαγιά - ertnews.gr

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την περιοχή Καράμπα, όπου βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών, κοντά στην 111 πτέρυγα μάχης.

Το στρατόπεδο φέρεται να έχει εκκενωθεί, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι ένστολοι και οι στρατιώτες, ενώ φουσκωτά έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία της Νέας Αγχιάλου και απομακρύνουν κόσμο μέσω θαλάσσης στον Βόλο.

Εν τω μεταξύ άκρως επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όπου η φωτιά καίει κοντά στα σπίτια και προκαλεί εκρήξεις βλημάτων από την παρακείμενη 111 Π.Μ της Πολεμικής Αεροπορίας στο Καράμπα.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι πρόκειται για εκρήξεις που σημειώνονται από βλήματα της Πολεμικής Αεροπορίας και αποθήκη πυρομαχικών που ανήκει στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Για τον λόγο αυτό απομακρύνθγκε το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι εκρήξεις ακούγονται μέχρι τον Βόλο, περίπου 20 χιλιόμετρα από το σημείο.

close menu