Είχε προηγούμενη εμπειρία σε εταιρείες όπως η Omnitech και η Φίλιππος Νάκας
Εξακολουθούν οι αποχωρήσεις από το Public Group, οι οποίες ξεκίνησαν μετά την αλλαγή CEO μέσα στο καλοκαίρι και αφορούν όλα τμήματα: Τεχνολογίας, νομικό, ακόμα και διοικητικό.
Νέα φυγή από τον όμιλο, αυτή του Γαβριήλ Μιχάλη Καραβασίλη, ο οποίος ανακοίνωσε στα Social την αποχώρησή του και την νέα του θέση στην εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Καυκάς: «Μετά από 7 χρόνια, σε MediaMarkt & Public, έφτασε η στιγμή για αλλαγή σελίδας στην επαγγελματική μου καριέρα. Μέσα από αρκετές αλλαγές, προσαρμογές και δυσκολίες, διδάχτηκα από έμπειρους συναδέρφους, κέρδισα γνώσεις, αποκόμισα εμπειρίες και “έμαθα” τον εαυτό μου. Το σημαντικότερο είναι να γνωρίσεις τις δυνατότητες, τις αντοχές και τα όρια σου ώστε να αναγνωρίζεις τις προοπτικές που σου ανοίγονται για το μέλλον».
Το εν λόγω στέλεχος ήταν από τους ανθρώπους κλειδιά στη μετάβαση πριν από μερικά χρόνια από τα Media Markt στα Public, έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε εταιρείες όπως η Omnitech και η Φίλιππος Νάκας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








