Μέχρι και τις 21 Μαΐου συγκεκριμένοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 μ.μ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται παύσεις της λειτουργίας του μετρό λόγω των έργων που πραγματοποιούνται σε διάφορους σταθμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από προχθές έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή των γραμμών αλλά και η τοποθέτηση του συστήματος του δικτύου 5G στους σταθμούς του μετρό, Σταθμός Λαρίσης, Αττική και Μεταξουργείο.
Μέχρι και τις 21 Μαΐου οι συγκεκριμένοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 μμ. Αυτό σημαίνει πως το επιβατικό κοινό θα πρέπει να φροντίζει να καταφτάνει νωρίτερα, πριν αναχωρήσουν οι συρμοί και να συνεχίσουν τις διαδρομές τους.
Η κυκλοφορία των συρμών στη «γραμμή 2» κατά τις ώρες εργασιών θα γίνεται κανονικά από Ανθούπολη έως Σεπόλια κι από Ομόνοια έως Ελληνικό.
Ο σταθμός Αττική θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά μόνο για τη «γραμμή 1», δηλαδή για την γραμμή του ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Κηφισιά.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ΟΑΣΑ έχει θέσει σε λειτουργία την έκτακτη λεωφορειακή γραμμή Χ19, η οποία συνδέει την Ομόνοια και τον Άγιο Αντώνιο, πραγματοποιώντας στάσεις σε Μεταξουργείο και Σταθμό Λαρίσης, προκειμένου να υποκαταστήσει με αυτό τον τρόπο τις στάσεις του μετρό, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές για λόγους εργασιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αδιέξοδο στις συνομιλίες για εμπορική συμφωνία ΕΕ,ΗΠΑ υπό την απειλή νέων δασμών Τραμπ
- TITAN S.A. - Ενημέρωση Αποτελεσμάτων – Πρώτο Τρίμηνο 2026
- ΙΕΛΚΑ: Στο 2,23% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Απρίλιο – Στο +12% φρούτα και λαχανικά
- Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle στην Ερυθρά Θάλασσα για πιθανή αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TRADING UPDATE Q1 2026
- COCA-COLA HBC AG - FIRST QUARTER 2026 TRADING UPDATE – Strong volume drives Q1 sales growth
- Ρούμπιο στο Βατικανό για να πάρει την …ευχή του Πάπα Λέοντα
- Υπό αυστηρή επιτήρηση από το Eurogroup το Mythos της Anthropic για πιθανές απειλές στις τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








