Στον απόηχο του χθεσινού Eurogroup συνεδριάζει το μεσημέρι το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα ενημερώσει τους υπουργούς για τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Πληροφορίες λένε ότι επί τάπητος θα τεθεί το ζήτημα του χρέους, το οποίο εξετάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, “ουσιαστικά κλείνει η πρώτη αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα, στη βάση των προτάσεών μας”.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, από την πλευρά του, ανέφερε ότι η Ελλάδα, παρά τις θυσίες έχει αποφασίσει να “μένει αταλάντευτη στην ευρωπαϊκής της πορεία” και οι εταίροι αναγνωρίζουν την απόφαση αυτή.
Ο Αλέξης Τσίπρας πριν μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τους οποίους και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Eurogroup
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εργαλεία PARKSIDE: Νέα καμπάνια με Arnold Schwarzenegger και Ralf Moeller
- Eurobasket: Κόντρα στην Ιταλία (21:30) η Εθνική ομάδα μπάσκετ στην πρεμιέρα
- Χωρίς καλάθι του μαθητή εφέτος – Συμφωνία Θεοδωρικάκου-σούπερ μάρκετ για σταθερές τιμές
- Botsas Group: Από την ενέργεια, στα ΜΜΕ η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το 30% του τ. σταθμού Attica
- Μικτές τάσεις στις ασιατικές αγορές, η Nvidia υποχωρεί μετά τα θετικά αποτελέσματα
- Ρ. Δούρου: Άλλη μία εθνική ήττα Μητσοτάκη οι εξελίξεις στη Μονή Σινά
- Elie Khouri: Ο Λιβανέζος που πήρε το ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στο Κουκάκι
- Υπ. Εξωτερικών Ισραήλ: Οι ΗΠΑ ο μεγαλύτερος φίλος του Ισραήλ – Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις