Για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε την Κυριακή ότι χθες, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, συνελήφθη αστυνομικός της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Ξάνθης, για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, παράνομης κατακράτησης και της σωματικής βλάβης.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία ιδιώτη στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, σχετικά με περιστατικά που φέρεται να έλαβαν χώρα σε βάρος του πρωινές ώρες της ίδιας μέρας(27/09/2025). Από την προανάκριση που ακολούθησε διακριβώθηκε η εμπλοκή του αστυνομικού στην υπόθεση.
Επισημαίνεται ότι, πέραν της ποινικής δικογραφίας, έχει κινηθεί και η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την αποστολή και τον ρόλο της, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί άμεσα κάθε προβλεπόμενη ποινική και πειθαρχική διαδικασία. Στόχος παραμένει η διασφάλιση της νομιμότητας, η ενίσχυση της διαφάνειας και η εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τον θεσμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΣΕΒΕΕ: Επαναφέρει την πρόταση για σχολικό πρωινό με voucher στα κυλικεία
- «Γραμμή Ελευθερίας Τραμπ» η σχεδιαζόμενη ηλεκτρική διασύνδεση Μολδαβίας – Ρουμανίας
- Πετρόπουλος: Προς εξαγορά της Ισμαήλος έναντι 21 εκατ. ευρώ
- Παπουτσάνης: Αύξηση πωλήσεων 8,6% στο εννεάμηνο – Στα 63,7 εκατ. ευρώ ο τζίρος
- Η ΕΟΕ τίμησε τους αθλητές της ΔΕΗ Team Hellas για τις επιτυχίες στους Μεσογειακούς Αγώνες
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ENNEAMHNO 2026
- ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 7,4 εκατ. λαθραία τσιγάρα – Η μεγαλύτερη ποσότητα στο εσωτερικό της χώρας
- Χρυσοχοΐδης με Ρόμπερτ Λο για στενότερη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ κατά τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








