Ο γνωστός ηθοποιός με προφορική εντολή εισαγγελέα
Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος χθες Τρίτη (01.04.25). Πραγματοποιήθηκε έρευνα με εισαγγελική παραγγελία στο σπίτι του στον Άλιμο.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο σπίτι του βρέθηκαν πιστόλια κρότου και πλήθος αβολίδωτων φυσιγγίων.
Συνελήφθη αλλά αφέθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα, ελεύθερος.
Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media, επισημαίνει ότι πρόκειται για άσφαιρα και ψεύτικα πιστόλια που έχει χρησιμοποιήσει σε διάφορες παραστάσεις.
Όπως αναφέρει: «Με συλλάβανε!! Πρωταπριλιά;;; Όχι!!! Κάθε άλλο!!
Ήρθαν σήμερα το πρωί στο σπίτι 5 αστυνομικοί με πολιτικά (και πιστόλια που έμειναν στη θήκη – ευτυχώς) και μια δικαστική κυρία εκ της εισαγγελίας. Είχαν όλα τα προβλεπόμενα χαρτιά. Μου δήλωσαν ότι θα κάνουν έρευνα στο σπίτι «με βάση το νόμο περί οπλοκατοχής».
Τους είπα δεν χρειάζεται να ψάχνουν στα τυφλά και τους έδωσα τα άσφαιρα και τα ΨΕΥΤΙΚΑ πιστόλια που έχω από το 1994 (!) και τα έχω χρησιμοποιήσει σε διάφορες παραστάσεις, ταινίες και σειρές.
Ευγενέστατα και λογικά με συνέλαβαν και μου εξήγησαν ότι θα μείνω μέσα σήμερα για να πάω αυτόφωρο αύριο!!!
Ευτυχώς κάποιος εισαγγελέας σκέφτηκε εξίσου λογικά και με άφησε ελεύθερο με ρητή εντολή…
Θα ακολουθήσουν δικαστήρια όπου θα υπερασπιστώ το λογικό μου δικαίωμα να μην κοροϊδεύω τη λογική του κοινού που περιμένει να βλέπει στη σκηνή την απαιτούμενη ποσότητα -και ποιότητα- ρεαλισμού, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο από τους δημιουργούς έργων τέχνης.
Καλή πρωταπριλιά είπαμε; Κύριε Κάφκα;;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Άρση όλων των περιορισμών εναέριας κυκλοφορίας
- Πώς η αντιπαράθεση στα Στενά του Ορμούζ απειλεί κινητήρες και… οδηγούς πολυτελών αυτοκινήτων
- Αεροπορικά εισιτήρια εν μέσω πολέμου στο Ιράν: Αγοράστε τώρα, λένε οι ειδικοί
- Λίντσεϊ Γκράχαμ: Οι ΗΠΑ να «τελειώσουν τη δουλειά» αν το Ιράν δεν υποχωρήσει
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές – Τζαβέλλα: Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκάλυψης
- Berkshire Hathaway: Ρεκόρ ρευστότητας στα 397 δισ. δολάρια – Στο 14ο τρίμηνο το σερί πωλήσεων μετοχών
- Νέο φαρμακείο αυτοκινήτου: Γύρω στα 31 ευρώ το κόστος για το υποχρεωτικό kit πρώτων βοηθειών
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και Δευτέρα (4/5)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








