Σε ποιους τομείς είναι επικεντρωμένη
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού, η JTI αποτελεί τον επίσημο υποστηρικτή της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #Κομμένο το παράνομο τσιγάρο – Είναι έγκλημα και κοστίζει ακριβά, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η δράση συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΑΑΔΕ και της JTI, τον Μάρτιο του 2023 -μια πρακτική συνέργειας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση των δράσεων που συμβάλλουν στην περιστολή του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού.
Έκτοτε οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει μια σταθερή και πολυεπίπεδη συνεργασία, που περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις, ανταλλαγή πληροφοριών, παροχή τεχνικού εξοπλισμού και στοχευμένες δράσεις επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης.
Με κοινό βηματισμό και σε αυτή τη συγκυρία αναδεικνύουν τις πολυδιάστατες συνέπειες του φαινομένου το οποίο πλήττει την οικονομία, την κοινωνία, τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία αλλά και τη νόμιμη αγορά – ιδιαίτερα τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις λιανικής και τους εργαζομένους τους.
Αναφερόμενη στην υποστήριξη της JTI στην καμπάνια αλλά και στην ευρύτερη συνεργασία με την ΑΑΔΕ, η Janine Neuhaus, γενική διευθύντρια της εταιρείας για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ, επισήμανε:
«Στη JTI η δέσμευσή μας για την υποστήριξη των αρχών και του έργου τους είναι διαρκής. Για εμάς, η συνέργεια δημόσιου-ιδιωτικού τομέα αποτελεί θεμέλιο της επιχειρηματικής μας κουλτούρας, ενώ η ενεργή συμμετοχή μας στις προσπάθειες της πολιτείας για την περιστολή του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού αντανακλά τη δική μας αντίληψη για την ουσία της εταιρικής υπευθυνότητας σήμερα. Είμαστε περήφανοι που με τη στήριξή μας στην καμπάνια αυτή επιβεβαιώνουμε τον ρόλο μας ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες της χώρας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η λαμπρή πορεία της Bright Technology Group Α.Ε. και τα €7,9 εκατ. καθαρά κέρδη στην πρώτη χρήση
- Τα μέτρα που πήρε η Κύπρος για την ενεργειακή κρίση και η σύγκριση με την Ελλάδα
- COCA-COLA HBC AG - Pricing of Issue of Notes
- Amazon: Δίνει 1.000 δολάρια σε 100 διανομείς που θα πουν γιατί αγαπούν τη δουλειά τους
- Χούθι: Δηλώνουν έτοιμοι για «στρατιωτική απάντηση» εφόσον το απαιτήσουν οι εξελίξεις
- Γαλλία: Βιντεοδιάσκεψη 35 χωρών για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Χρηματιστήριο: Αλλαγές στους δείκτες μετά την μεταβολή του free float στην Allwyn
- Ισπανία: Ενέκρινε δέσμη μέτρων στήριξης 5 δισ. ευρώ – Μειώνει τον ΦΠΑ στα καύσιμα από 21% σε 10%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








