Οικονομία

Σύνοδος της Μπρατισλάβα: Το μέλλον της Ευρώπης μετά το Brexit

Financialreport.gr

Στις 11 ώρα Ελλάδας ξεκινούν οι εργασίες της άτυπης συνόδου των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, στη Μπρατισλάβα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης μετά το Brexit.

Αυτή την ώρα, οι ηγέτες καταφθάνουν διαδοχικά στο κάστρο της Μπρατισλάβας, όπου θα διαξαχθούν οι συνομιλίες. Τους αρχηγούς υποδέχεται ο ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο.

Η πρώτη συνεδρία εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 13:30. Θα ακολουθήσει η οικογενειακή φωτογραφία και ανεπίσημο γεύμα. Εν συνεχεία, οι ηγέτες θα επισκεφθούν την Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης της Μπρατισλάβας και στις 17:00 θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρία εργασιών που θα διαρκέσει δύο ώρες. Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu