Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την Πόπη Τσαπανίδου και ούτε συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αλλάξει πρόσωπο η εκπροσώπηση του κόμματος.
Αυτό τονίζουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχετικά «fake news που διασπείρουν διάφορα γαλάζια τρολς», όπως λένε.
Εν προκειμένω μάλιστα, προκάλεσε αίσθηση η εικόνα του κ. Τσίπρα να εισέρχεται χωρίς καμία συνοδεία στη σύσκεψη, με συνεργάτες του να εξηγούν ότι υπήρξε ένα λάθος στη συνεννόηση (με άλλον θεσμικό συνεργάτη του) και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέμα δικής του επιλογής.
Η απουσία της κ. Τσαπανίδου αυτό το τριήμερο αποδίδεται σε ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν επιδεχόταν αναβολής.
Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πετρέλαιο κίνησης πάνω από €2 και πιο ακριβό από τη βενζίνη: Aνατροπή που περιορίζει το πραγματικό κόστος των μέτρων στήριξης
- Τουλάχιστον 66 νεκροί σε συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Κολομβία
- Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο εκκλησίας στη Λιοσίων (Βίντεο)
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Euroleague: Στη Βαλένθια για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, με Ντουμπάι για την εξάδα ο ΠΑΟ
- Οι κινεζικές μετοχές ενέργειας κυριαρχούν στις αγορές εν μέσω γεωπολιτικής αστάθειας
- Η Saudi Aramco μειώνει τις προμήθειες πετρελαίου προς την Ασία για δεύτερο μήνα
- Ανοδικές τάσεις στις ασιατικές μετοχές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








