Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την Πόπη Τσαπανίδου και ούτε συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αλλάξει πρόσωπο η εκπροσώπηση του κόμματος.
Αυτό τονίζουν αρμόδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχετικά «fake news που διασπείρουν διάφορα γαλάζια τρολς», όπως λένε.
Εν προκειμένω μάλιστα, προκάλεσε αίσθηση η εικόνα του κ. Τσίπρα να εισέρχεται χωρίς καμία συνοδεία στη σύσκεψη, με συνεργάτες του να εξηγούν ότι υπήρξε ένα λάθος στη συνεννόηση (με άλλον θεσμικό συνεργάτη του) και ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέμα δικής του επιλογής.
Η απουσία της κ. Τσαπανίδου αυτό το τριήμερο αποδίδεται σε ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν επιδεχόταν αναβολής.
Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: Είμαστε πιο φιλικοί προς τις επενδύσεις – Θεοδωρόπουλος: Ο τουρισμός δεν αρκεί, να ξαναχτίσουμε εργοστάσια
- Ζελένσκι: Ερχεται στην Ελλάδα μέσα στον Νοέμβριο για συνάντηση με Μητσοτάκη
- Πρόλογος Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη»: «Το 2019 δεν ήμουν ίδιος»
- Βόλεϊ: Εφυγε από τη ζωή ο διεθνής Ιρανός, Σαμπέρ Καζέμι, 26 ετών
- Orsted: Ζημίες 261,8 εκατ. δολαρίων το γ’ τρίμηνο 2025
- Αυγενάκης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα έριξε όλα στον τότε πρόεδρο Ευάγγελο Σημανδράκο
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,05%, στα 1,1491 δολάρια
- My market Local: 4 χρυσά βραβεία στα Supermarket Awards 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








