Με απόφαση της ΠΓ καταδικάζεται το εξώδικο του έκπτωτου προέδρου για την διαρροή του πόθεν έσχες του
Εκτάκτως συνεδριάζει το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη μετά το εξώδικο που έστειλε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλύτης των εξελίξεων ήταν το εξώδικο που απέστειλε ο κ. Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για διαρροή του πόθεν έσχες του στην «ΕφΣυν», υπογράφοντας μάλιστα ως «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».
Πάντως, το εξώδικο Κασσελάκη επιστρέφεται ως «απαράδεκτο» όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην απόφαση της ΠΓ. «Είναι πρωτοφανής η πράξη της εξώδικης διαμαρτυρίας απέναντι στα όργανα του κόμματος από τον πρώην πρόεδρό και επιστρέφεται ως απαράδεκτη» σημειώνεται στην απόφαση της ΠΓ.
Η απόφαση για νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ελήφθη κατά πλειοψηφία καθώς με την σύγκληση της διαφώνησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ρένα Δούρου, ο Πάνος Ρήγας, αλλά και ο Παύλος Πολάκης, ενώ συνολικά με την απόφαση της ΠΓ διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις