Ολόκληρη η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου ολική καταστροφή, που έχει δραματικές συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία της περιοχής
«Έναν χρόνο μετά την καταστροφή της Θεσσαλίας από το χτύπημα της κακοκαιρίας, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζει την προσεχή Δευτέρα φιέστα για να ανακοινώσει αντιπλημμυρικά έργα», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Παγασητικός κόλπος έχει πνιγεί από νεκρά ψάρια, ως αποτέλεσμα της περσινής πλημμύρας, και οι πολίτες της περιοχής έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση».
Η αδράνεια της κυβέρνησης, εδώ κι έναν χρόνο, δεν είναι απλώς προκλητική: είναι επικίνδυνη. Ολόκληρη η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου ολική καταστροφή, που έχει δραματικές συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία της περιοχής. Και ο κ. Μητσοτάκης αντί να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες, βρήκε μία ακόμη ευκαιρία για μπίζνες με ολλανδικές εταιρείες, αγνοώντας προκλητικά την εγχώρια επιστημονική κοινότητα.
Για μία ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι η «αριστεία» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαντλείται στις φιέστες και στο μοίρασμα δημόσιου χρήματος σε φίλους και ημέτερους. Κι όλα αυτά τη στιγμή που μία ολόκληρη Περιφέρεια βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την καταστροφή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Πήρε στο νήμα το θετικό πρόσημο – Βουτιά 5,45% από Coca Cola
- Γεραπετρίτης: «Διαβεβαιώσεις από Αίγυπτο ότι δεν θα διαταραχθεί το καθεστώς της Μονής στο Σινά»
- Τραμπ: Επέβαλε δασμούς 50% στην Ινδία για την αγορά ρωσικού πετρελαίου
- Πρόστιμα 56.000 ευρώ σε εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων
- Generali: Στα 2,2 δισ. ευρώ τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Wall Street: Με θετικό πρόσημο οι δείκτες
- Κρεμλίνο: Εποικοδομητικές οι συνομιλίες Πούτιν – Γουίτκοφ
- Uber: Στα 1,36 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το β’ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις