Δόθηκε εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα καταγγέλλει η Κουμουνδούρου
Έγγραφο στο οποίο φαίνεται να έχει δοθεί εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα, φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αναλυτικά:
“Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα.
Ως άλλος «Λουδοβίκος» βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση. Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει”.
Το έγγραφο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Τώρα λέει ότι το Κίεβο μπορεί να ξαναπάρει πίσω «όλη την Ουκρανία»
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα και δικαιοδοσία δυτικά της Κύπρου»
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την Wall Street
- Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Προσηλωμένες οι κυβερνήσεις μας στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
- Τι απαντάει το ΥΠΕΘΟ στην τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος
- Τραμπ στον ΟΗΕ: «Ανταμοιβή για τη Χαμάς, η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους»
- UBS Global Real Estate Bubble 2025: Οι μεγαλουπόλεις με τον υψηλότερο και χαμηλότερο κίνδυνο φούσκας στα ακίνητα
- Aκρίτας: Στις 570.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις