Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα
Mε μία λιτή τοποθέτηση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του εκπροσώπου του Γιώργου Καραμέρου, τις υπουργικές παραιτήσεις λόγω των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Ο καύσωνας διαφθοράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη πνίγει τη χώρα. Η “γαλάζια κόπρος” του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν καθαρίζει με λίγες παραιτήσεις. Το Μαξίμου ζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας», τόνισε.
Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα
Οι σημερινές παραιτήσεις υπουργών, το υλικό της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι αδιανόητες αποκαλυφθείσες συνομιλίες, αλλά και οι δύο ήδη παραπομπές υπουργών του κ. Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών, αποκαλύπτουν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής, σχολιάζει ο επικεφαλής του κόμματος.
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα. Οι δικοί του άνθρωποι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχαν βάλει στο στόχαστρο ακόμα και την Ευρωπαία εισαγγελέα. Είναι απόλυτα απονομιμοποιημένος στα μάτια του ελληνικού λαού.
Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση είναι εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός αλλά παραίτηση της κυβέρνησης, εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση που θα ανορθώσει ξανά τη χώρα», καταλήγει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η UniCredit προχωρά σε προσφορά για την απόκτηση άνω του 30% της Commerzbank
- Αναβλήθηκε η πτήση για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων στο Ντουμπάι
- Intertrade Hellas: Σε λειτουργία η δεύτερη χαρτοποιητική γραμμή στα Οινόφυτα
- Στον β’ γύρο η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας
- Νέα πρόσληψη μετακλητού συνεργάτη στο Υπουργείο Ανάπτυξης
- Ατλάντικ: Ξανά στο προσκήνιο η πτωχευμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ λόγω πλειστηριασμών
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την Τετάρτη 18/3
- Λάσκαρης Κονδύλης: Από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, CFO στη Νέα Εγνατία Οδός Παραχώρηση ΑΕ (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








