"Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, οφείλει να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί"
Την παραίτηση του Αδωνι Γεωργιάδη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το τελευταίο περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, με τον 69χρονο που υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε… γυναικολόγος, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, οφείλει να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί. Κι αν δεν το κάνει, οφείλει να τον αποπέμψει ο Κυρ. Μητσοτάκης».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αναγάγει το “πάμε κι όπου βγει” σε κανόνα άσκησης πολιτικής, σε όλους τους τομείς. Από την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, που σταματάνε στα τσιμέντα, ως την Υγεία, όπου ελπίζει να βγει το καλοκαίρι χωρίς να συμβεί κάποια τραγωδία στα νησιά που κατακλύζονται από επισκέπτες.
Το τελευταίο περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, με τον 69χρονο που υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε… γυναικολόγος, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, οφείλει να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί. Κι αν δεν το κάνει, οφείλει να τον αποπέμψει ο Κυρ. Μητσοτάκης.
Όπως τόνιζε μόλις χθες ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας: Η πραγματικότητα με τη διάλυση του ΕΣΥ δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Τώρα που αποκαλύπτεται με τον πιο εμφαντικό τρόπο το αδιέξοδο των πολιτικών σας, το σχέδιο που απεργάζεστε και εφαρμόζετε για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και ότι μοναδική σας έννοια είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης, η μόνη λύση για την κοινωνία είναι να παραιτηθείτε. Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και η κυβέρνησή σας, με την σκληρή νεοδεξιά πολιτική ιδιωτικοποίησης της υγείας που εκτελείτε. Για το καλό των ανθρώπων αυτού του τόπου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νομοθετικό fast-track στις δημόσιες προτάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου από το Euronext
- Principia: Δεκέμβριο σε λειτουργία η μονάδα αποθήκευσης ενέργειας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
- Κρατικός προϋπολογισμός: Στα 2,3 δισ. το πλεόνασμα στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Σετπεμβρίου 2025 με όπλο την καλή απόδοση φόρων
- Οι πόλεις ανά τον κόσμο που κάνουν ευτυχισμένους τους κατοίκους τους
- Ανεστάλη η απεργία παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών στις 22 και 23 Οκτωβρίου
- Σταύρος Παπασταύρου: «Πετρέλαιο θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή τετραετίας»
- Η Μιχαηλίδου παίρνει από το Δήμο Αθηναίων το Γηροκομείο Αθηνών: Άλλο ένα πεδίο αντιπαράθεσης Κυβέρνησης και Δήμου
- Το Politico για την 13ωρη εργασία στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις