«Οι αποκαλύψεις σήμερα της Αυγής για το τρίγωνο διαπλοκής δημοσκοπικών εταιρειών, επιχειρήσεων συνδεδεμένες με αυτές και «κράτους Μητσοτάκη» είναι αποκαλυπτικές για τον τρόπο που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια η χειραγώγηση της κοινής γνώμης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει, «η εταιρεία δημοσκοπήσεων “Opinion Poll” η οποία πέφτει μονίμως έξω στις εκτιμήσεις της, προωθώντας πάντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνδέεται με εταιρείες που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σαρώσει τα δημόσια έργα.
Συγκεκριμένα, πέντε εταιρείες που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με την “Opinion Poll” έχουν λάβει τα εξής ποσά δημοσίου χρήματος:
– Δήμοι 1.120.357,96 €
– Φορείς υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής 886.464,57 €
– Περιφέρειες 167.706,93 €
Πρόκειται για ένα κανονικό πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος που βγαίνουν από την τσέπη των φορολογούμενων πολιτών προκειμένου να ευνοηθεί προσωπικά ο «Μωυσής» Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της ΣΕΔΕΑ γι’ αυτό το πλιάτσικο που αποτελεί ντροπή για το σύνολο των δημοσκόπων και πολιτικών επιστημόνων της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
- Wall Street: Σε ανοδικά κινούνται οι δείκτες
- Φωτιά στο νοσοκομείο Metropolitan στη Λ. Μεσογείων
- Παραχωρείται από την κυβέρνηση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το ΣΕΦ για 49 χρόνια
- Μπέσεντ για δασμούς: «Η ποιότητα των συμφωνιών είναι πιο σημαντική από το χρονοδιάγραμμα»
- Η X του Έλον Μασκ αρνείται να παραδώσει δεδομένα σε έρευνα των γαλλικών αρχών
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στα Οινόφυτα Βοιωτίας
- Μασούτης: Επίσκεψη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στο MasVision στην Καλλιθέα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις