Η διαγραφή της Αθηνάς Λινού, ζητείται σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους διαφάνειας
Την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες το κόμμα, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.
Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, όπως φαίνεται, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της.
Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, η ανακοίνωση της αποπομπής της κυρίας Λινού, όπου θα αναφέρει ότι αυτή γίνεται για λόγους διαφάνειας.
Σημειώνεται ωστόσο ότι η Αθηνά Λινού, χθες δεν ψήφισε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου ο Νίκος Παππάς να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή φαίνεται να φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε φέρει στο φως την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις