Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το Μαξίμου καταθέτει συνέχεια τροπολογίες χωρίς κοστολόγηση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Χωρίς να προσδιορίζεται οποιοδήποτε ποσό, υπάρχουν μόνο αναφορές σε «δαπάνες», «ενδεχόμενες δαπάνες», «ενδεχόμενες απώλειες εσόδων», καταγγέλλει η Κουμουνδούρου

Η ΝΔ και το σύστημα εξουσίας που τη στηρίζει επιδίδονται συνεχώς σε επιθέσεις για το θέμα της κοστολόγησης των προτάσεών μας, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, «οι υπερβολές και οι αντιφάσεις τους είναι μεν κραυγαλέες (με τελευταία το άδειασμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στις… προβλέψεις Θεοχάρη-Πετραλιά), αλλά για ευνόητους λόγους δεν βρίσκουν θέση στη θεματολογία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ!

Αποκαλύπτουμε σαν Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -με τη δημοσιοποίηση του παρακάτω πίνακα ως δείγμα- την πληθώρα τροπολογιών και διατάξεων νομοσχεδίων, τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ καταθέτει στη Βουλή ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Χωρίς να προσδιορίζεται οποιοδήποτε ποσό, υπάρχουν μόνο αναφορές σε «δαπάνες», «ενδεχόμενες δαπάνες», «ενδεχόμενες απώλειες εσόδων», «ενδεχόμενες ετήσιες απώλειες εσόδων», που «θα αναπληρωθούν από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού» ή «θα αντιμετωπίζονται από πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού»…

Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση, από όσους μόνιμα ποτίζουν τα λεφτόδεντρα της προπαγάνδας».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu