«Ο κ. Μητσοτάκης αφού άφησε έξι μήνες τους πολίτες να ξεπαγιάζουν και να πληρώνουν δεύτερο ενοίκιο για τη θέρμανση, τώρα που ανοίγει ο καιρός και μειώνεται η ανάγκη για θέρμανση διαφημίζει πως διπλασιάζει για τον Απρίλιο την ούτως ή άλλως απειροελάχιστη σε σχέση με τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά ας μην απορεί ο κ. Μητσοτάκης για την οργή των πολιτών. Δεν κοροϊδεύει απλά τον κόσμο, είναι πολιτικός απατεώνας. Αντί για δομικές παρεμβάσεις όπως η αύξηση του μισθού, η επιβολή πλαφόν, η μείωση του ΕΦΚ και η φορολόγηση των ουρανοκατέβατων κερδών, επιλέγει να προστατεύσει την αισχροκέρδεια, τη ΔΕΗ και τα golden boys του», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης με Μερτς για ανταγωνιστικότητα και επιτάχυνση επενδύσεων
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κέρδη €83,4 εκατ. +22% στο εξάμηνο και «δύναμη πυρός» €2,2 δισ. – Οι παραχωρήσεις αλλάζουν το προφίλ κερδοφορίας
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πετρέλαιο, ομόλογα και επιτόκια έστειλαν τους επενδυτές σε άμυνα
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - IR REPORT
- Ρευστοποιήσεις στα ομόλογα: Στο 4,29% το ελληνικό 10ετές
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Μπέσεντ στο Κογκρέσο: Ισχυρό δολάριο, επιτυχείς επαναγορές ομολόγων και έλεγχος της τεχνητής νοημοσύνης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








