Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συγκαλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στις 12:00 το μεσημέρι, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
H κυβέρνηση επιδιώκει έναν γόνιμο και ειλικρινή διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς, ανέφερε την Τρίτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών .
Όπως είπε, η κυβέρνηση επεξεργάζεται τις θέσεις με τις οποίες θα προσέλθει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τη Δευτέρα και τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει στη σύσκεψη των αρχηγών. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για την αναλογικό υποχρεωτικό διαμερισμό των προσφυγικών ροών για την ταχεία υλοποίηση της επανεγκατάστασης προσφύγων και για να αποκλειστούν μονομερείς ενέργειες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Cosmoss: Χρεοκόπησε με οφειλές 3 εκατ. ευρώ η εταιρεία της Κέιτ Μος
- Ο Αυγενάκης χαρακτήριζε αναποτελεσματικό και ανίκανο τον Σημανδράκο (βίντεο)
- Φωτιά στην περιοχή του Λασιθίου – Ηχησε το 112
- Χαρδούβελης: “Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη, μόνο με σημαντική αύξηση επενδύσεων”
- Φρέντρικσεν: Η δανική προεδρία υποστηρίζει την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση
- Διεθνή ΜΜΕ: Η Σίφνος, ιδανικός ελληνικός προορισμός για οικογένειες
- Κίνημα Δημοκρατίας: Εγκληματική οργάνωση με πολιτική καθοδήγηση έδρασε στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ιαπωνία: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ προκαλεί εκκένωση μικρού νησιού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις