Σε σύσκεψη για την υλοποίηση του σχεδίου για τον εμβολιασμό θα συμμετάσχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και σε αυτή θα λάβουν μέρος τα επιτελικά στελέχη που εμπλέκονται στο Εθνικό Σχέδιο εμβολιασμού.
«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πατρίδα μας καλείται να αναμετρηθεί με το μεγάλο στοίχημα του εμβολιασμού.
Η κυβέρνηση οργάνωσε και ήδη εφαρμόζει ένα Εθνικό Σχέδιο ώστε η θωράκιση κατά του κορονοϊού να φτάσει δωρεάν σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, σε κάθε γωνιά του τόπου» είχε αναφέρει στην Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, υπογραμμίζοντας πως σε λίγα εικοσιτετράωρα, «ξεκινά η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό η οποία σηματοδοτεί, ταυτόχρονα, όχι το τέλος της αρχής αλλά την αρχή του τέλους».
Σημειώνεται ότι όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η Ελλάδα θα λάβει μόλις 300.000 δόσεις εμβολίων τον Ιανουάριο, ήτοι λιγότερες από τον αρχικό σχεδιασμό και εκτιμάται ότι θα εμβολιαστούν 150.000 πολίτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέθανε ο Τσάρλι Κέρκ, το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τραμπ
- Barilla Hellas: Επιστροφή σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους με ώθηση από τις εξαγωγές
- Στα ουράνια η μετοχή της Oracle και η περιουσία του Larry Ellison
- Πυροβόλησαν τον Τσάρλι Κερκ, στενό σύμμαχο του Τραμπ
- Eurobasket: Η Γερμανία στα ημιτελικά 99-91, έκαμψε στο τέλος την αντίσταση της Σλοβενίας
- Μητσοτάκης: Μετατρεπόμαστε σε σημαντικό ενεργειακό «παίκτη» στην Ανατολική Μεσόγειο
- Viohalco: Στα 70,87 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Έλενα Στάσση: Από τον όμιλο Aktor στην Qualco
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις