Πρόσωπα

Τα 9 δυνατά ονόματα στο Δ.Σ. της Οπτίμα του Στέφανου Παντελιάδη

Η εταιρεία «ΟΠΤΙΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ – ΕΞΑΓΩΓΑΙ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΙ – ΕΜΠΟΡΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», του Στέφανου Παντελιάδη προχώρησε στην ανασύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου, συμπεριλαμβανοντας μεγάλα ονόματα από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:
1. Στέφανος Παντελιάδης, Πρόεδρος
2. Γεώργιος Καραμπέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος
3. Σώζων Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
4. Ευάγγελος Παππάς, Αντιπρόεδρος
5. Ιωάννης Μπενόπουλος, Μέλος
6. Αλέξανδρος Κίκιζας, Μέλος
7. Χρήστος Χαρπαντίδης, Μέλος
8. Βασίλειος Σταύρου, Μέλος και
9. Νικόλαος Σκανιάς, Μέλος.

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου Ευρώπης της Philip Morris International ως επικεφαλής του διοικητικού κέντρου 12 χωρών του ομίλου.

Ο Αλέξανδρος Κίκιζας είναι διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής εταιρείας ζυμαρικών Μέλισσα Κίκιζας και της εταιρείας παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου Terra Creta.

Ο Γιάννος Μπενόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, Cafetex, η οποία πρόσφατα εξαγόρασε ποσοστό στη βρετανική εταιρεία επεξεργασίας καφέ, Beanies, η οποία διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας αρωματικού στιγμιαίου καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βασίλης Σταύρου, είναι διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο Valvis Holding, του επιχειρηματία, Γιάννη Βάλβη. Πρόκειται για την εταιρεία που παράγει το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό Aqua Carpatica.

close menu