Επιχειρήσεις

Τα Marks & Spencer άνοιξαν νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Το νέο κατάστημα 10 ορόφων στην οδό Τσιμισκή 55 εγκαινίασαν τα Marks & Spencer την Πέμπτη 20 Ιουνίου

Τα Marks & Spencer συνεχίζοντας να επενδύουν στην ελληνική αγορά, συνεχίζουν πιο δυναμικά την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας το νέο τους φυσικό κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 55.

Το νέο κατάστημα Marks & Spencer, συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ., ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του στις 20 Ιουνίου. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της οδού Τσιμισκή και πρόκειται για ένα κτίριο 10 ορόφων, που ανακαινίστηκε πλήρως με σκοπό να προσφέρει μια σύγχρονη καταναλωτική εμπειρία. Έχει πρόσοψη 12 μέτρων με 8 ορόφους λιανικής πώλησης και 2 ορόφους παρασκηνιακών χώρων.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί το πρότυπο σχεδιασμού της εταιρείας για μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. Ο νέος εξοπλισμός του καταστήματος συμβάλλει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, ενώ οι μεγάλες οθόνες δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες για την προβολή προϊόντων και βελτιώνοντας την αλληλεπίδραση των πελατών με τον χώρο.

Στους ορόφους του νέου καταστήματος ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους ορόφους και να ανακαλύψει πολλές επιλογές προϊόντων για όλη την οικογένεια μέσα από έναν εκτεταμένο κατάλογο ένδυσης για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος, παρέστη στα εγκαίνια και δήλωσε με αφορμή το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε δυναμικά την παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Οι καταναλωτές της πόλης είναι συνοδοιπόροι των Marks & Spencer στο όμορφο ταξίδι της μόδας και μας έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Με στόχο την εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού καταναλωτών σε όλη τη Θεσσαλονίκη, το νέο αυτό κατάστημα ακολουθεί το πρότυπο σχεδιασμού των Marks & Spencer για μια τεχνολογικά αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu