Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Θεόδωρος Φορτσάκης και ακολουθούν οι Δημήτρης Σταμάτης, Νίκη Κεραμέως και Βασίλης Οικονόμου, ενώ ακολουθούν οι Παναγιώτης Χηνοφώτης, Αντύπας Καρύπογλου, Κωνσταντίνος Χολέβας, Ιωάννης Γούσιας, Γρηγόρης Φαρμάκης, Παγώνα Μανούσακα-Τσιριντάνη, Νικόλαος Πέππας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
Στην πρώτη θέση στην Α΄ Αθηνών βρίσκεται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν ο Βασίλης Κικίλιας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θανάσης Πλεύρης και άλλοι.
Στην Β΄ Αθηνών, στην πρώτη θέση, είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια Ηρακλείου. Ακολουθούν οι βουλευτές που εξελέγησαν με την ίδια σειρά στις εκλογές του Ιανουαρίου κάτι που συμβαίνει με όλα τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CVC: Μείωση κεφαλαίου και μέρισμα από Vivartia
- Οι δύο λύσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών
- Κομισιόν: Κάνει πίσω για την απαγόρευση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων
- Πεσκόφ: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό δεν προμηνύει τίποτα καλό
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες λόγω πιέσεων στον αμυντικό κλάδο
- ΟΠΑΠ: Γενική Συνέλευση για τη Στρατηγική Συγχώνευση με Allwyn
- Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς επαρχίας, ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Ουγγαρία: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκατ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







