Η μήνυση αφορούσε τη μη ενσωμάτωση στη δικογραφία της υπόθεσης των Τεμπών περισσότερων από 640.000 ψηφιακών αρχείων από ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και άλλες υπηρεσίες
Με διάταξη της εισαγγελίας πρωτοδικών απορρίπτεται και αρχειοθετείται η μήνυση της Μαρίας Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.
Η κα Καρυστιανού και τέσσερις ακόμη συγγενείς θυμάτων είχαν υποβάλει μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή για τη μη ενσωμάτωση στη δικογραφία της υπόθεσης περισσότερων από 640.000 ψηφιακών αρχείων από ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και άλλες υπηρεσίες που είχαν κατασχεθεί από τις αρχές μετά τη σύγκρουση.
Aναλυτικά, απορρίπτεται η επέχουσα θέση μηνυτήριας αναφοράς πέντε συγγενών θυμάτων, μεταξύ αυτών της κυρίας Μαρίας Καρυστιανού, κατά του εφέτη ανακριτή, καθώς ουδόλως θεωρείται από την εισαγγελέα Πρωτοδικών ότι ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του.
Στο μεταξύ, είναι σε εξέλιξη από το πρωί η απολογία της διευθύντριας της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών στην εφέτη ανακριτή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Αίρει το νόμο για τις ναυτιλιακές μεταφορές στις ΗΠΑ προκειμένου να σταθεροποιήσει την αγορά πετρελαίου
- FT: Η Ρωσία στέλνει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Κούβα, αψηφώντας το εμπάργκο των ΗΠΑ
- Χρηματιστήριο: Επέστρεψε στις απώλειες με -0,62%, ξεχώρισε με +3,32% η Σαράντης
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - Ματαίωση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης -17/03/2026
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - Τροποποίηση Ημερομηνίας Δημοσίευσης Ετήσιων Αποτελεσμάτων 2025
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- TREK ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Εκτοξεύονται πετρέλαιο και αέριο μετά το χτύπημα στην εγκατάσταση φυσικού αερίου South Pars στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








