"Μέχρι η δικαίωση να ρθει εδώ θα μείνουμε. Όλοι μαζί μια φωνή ένα θα γίνουμε"
Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν νέο συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Μάρτη για το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην Αθήνα το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
«Μέχρι η δικαίωση να ρθει εδώ θα μείνουμε. Όλοι μαζί μια φωνή ένα θα γίνουμε. Για αυτούς που φύγανε πρέπει να συνεχίσουμε. Και ένα είναι σίγουρο στο τέλος θα νικήσουμε!» επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.
«Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά «μέχρι τέλους» για να δικαιωθούμε και για να μην ζήσουμε νέα Τέμπη» αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.
Νέες, μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών από μαθητές, φοιτητές, συνδικάτα και φορείς σε όλη τη χώρα, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, την ώρα που στη Βουλή συζητείτο η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Μετά τη λήξη του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα σημειώθηκαν επεισόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, ενώ σε περισσότερες από 30 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, εκ των οποίων μέχρι στιγμής οι 7 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και μετά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θ. Δουζόγλου: Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα ιδρύει εταιρεία για ξενοδοχεία και ακίνητα
- N. Mπέρτσος: Μπαίνει στα τουριστικά καταλύματα το πρώην στέλεχος της Grivalia και της Εurobank
- Tethys: Το ελληνικό success story προβληματικών δανείων του ξενοδοχειακού κλάδου
- Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου: Γεμάτοι οι ουρανοί της Aegean με 95% πληρότητα οι διεθνείς προορισμοί – Οι τοπ επιλογές
- Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων: Πρόεδρος ο Μιχαήλ Μαρακάκης
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις