Στο μικροσκόπιο του εφέτη ανακριτή η αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας - Στο Κουλούρι της Λάρισας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής
Πέντε νέοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν για το περιβόητο «μπάζωμα» στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ παράλληλα ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής θα κάνει νέα αυτοψία στα συντρίμμια της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Κουλούρι της Λάρισας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα δικαστήρια της Λάρισας έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία των καταθέσεων των πέντε νέων μαρτύρων, δεδομένου ότι στο στόχαστρο του εφέτη ανακριτή έχει μπει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την αλλοίωση του χώρου του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν σήμερα Παρασκευή (7/3) βρίσκεται και ένας επιζών του τρίτου βαγονιού.
Παράλληλα, το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί αυτοψία στο Κουλούρι -όπου βρίσκονται τα συντρίμμια των τρένων- από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αθήνα, παρουσία των δύο δικαστικών πραγματογνωμόνων, πιθανώς και του εφέτη ανακριτή.
Επίσης, η Μαρία Καρυστιανού μετέβη το πρωί στις 11:00 με τους δικηγόρους της στα δικαστήρια για το θέμα των αρχείων που δεν έχουν μπει στη δικογραφία. Επίσης, θα εξετάσουν την πορεία της μήνυσης που έχουν καταθέσει κατά του εφέτη ανακριτή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις