Aπό τις 11:00 μέχρι τις 14:00, οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ
Κατεβάζουν «ρολά» στις 28 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ενόψει των μαζικών συλλαλητηρίων για την συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, τα καταστήματα των αλυσίδων Μασούτης, My Market και Market In σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ώρες, από τις 11:00 έως τις 14:00, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις τους στις ιστοσελίδες τους, αλλά και στα social media.
Η αλυσίδα Σκλαβενίτης, με επίσημη δήλωση, ανέφερε πως τα καταστήματά της πανελλαδικώς θα παραμείνουν κλειστά από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ το κατάστημα στην Ομόνοια, επί της οδού Αθηνάς 62, θα είναι κλειστό από τις 10:00 έως τις 15:00.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μηχανοδηγοί: 24ωρη απεργία σε σιδηρόδρομο και προαστιακό
- Τροχαία Αττικής: Σαρωτικοί έλεγχοι με 1.222 παραβάσεις το τριήμερο 12-14 Ιουνίου
- Μυστακίδης: “Από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης η νέα Τούμπα”
- Μέση Ανατολή: Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από το Ιράν – Σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ
- Καιρός: Αίθριος, με κατά τόπους νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Wall Street: Ανοδος 0,75% για τον Dow Jones στις 42.515,09 μονάδες
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις