Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς
Νέο υπόμνημα για την πορεία των ερευνών και τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών κατέθεσε στον εφέτη ανακριτή η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Μαρία Καρυστιανού.
Η κα Καρυστιανού ανέφερε ως λάθος τον τρόπο με τον οποίο ο εφέτης ανακριτής διέταξε να γίνει ο έλεγχος από τον μεταλλειολόγο στο κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που φυλάσσεται στο Κουλούρι.
Τόνισε επίσης πως «ήρθα να βγάλω φωτογραφίες από το κουτί με τα αταυτοποίητα οστάρια που έχει στο διπλανό γραφείο τα οποία περιμένει να αλλοιωθούν αρκετά ώστε ακόμα και στο εξωτερικό να τα στείλουμε να μην μπορέσουμε να κάνουμε ταυτοποίηση».
Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς που γίνονται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αναφέροντας ότι «πρόκειται είτε για ανικανότητα, είτε για εσκεμμένες ενέργειες», από την πλευρά των δικαστικών λειτουργών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάγωμα των ενοικίων για ένα εκατομμύριο κατοικίες στη Νέα Υόρκη
- Σε άμεση ισχύ οι μειώσεις δόσεων του νόμου Κατσέλη (Ν. 3869/2010) – Ο υπολογισμός θα γίνει από τους πιστωτές
- Η Microsoft προχωρά σε τρίτη αύξηση τιμών για το Xbox μέσα σε δύο χρόνια
- Jysk: Επεκτείνει το δίκτυό της στην Καστοριά
- Μπαράζ επιθέσεων με εκατοντάδες drones πάνω από τη Ρωσία
- Aποχωρεί από τα Attica η CMO Φοίβη Παναγιωτοπούλου μετά από 12 χρόνια
- LAVIPHARM Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Επενδυτικό σαφάρι 648 δισ. δολαρίων από τη Samsung για την AI και τα μικροτσίπ στη Νότια Κορέα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








