Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών φίλοι, συγγενείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο.
_x000D_
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι προσπαθώντας να κρατήσει μακριά την πύρινη λαίλαπα που κατέκαιγε την Βορειοανατολική Αττική.
_x000D_
Επικήδειους λόγους, σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά, εκφώνησαν η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Αθηνά, η οποία περιέγραψε τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έδωσαν στη μάχη κατά της φωτιάς, ο γιος του Χρήστος Μίχαλος, ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ και πλέον προεδρεύων στο επιμελητήριο Γιάννης Συγγελίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Μπάμπης Μωραΐτης, ο πρώην υπουργός, πρώην πρόεδρος ΕΒΕΑ, νυν πρόεδρος ΕΛΠΕ, προσωπικός φίλος και κουμπάρος του τεθνεώτος, Γιάννης Παπαθανασίου.
_x000D_

_x000D_
Μεταξύ άλλων στην κηδεία παραβρέθηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης οι Αδ. Γεωργιάδης, Χρ. Σταϊκούρας, Ν. Παπαθάνασης, Γ. Πιτσιλής, Ν. Κεραμέως, Μ. Βαρβιτσιώτης, Β. Κοντοζαμάνης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, ο πρώην ΠτΔ Π. Παυλόπουλος, καθώς και οι Γ. Πατούλης, Κ. Μπακογιάννης, Ευαγ. Μειμαράκης, Ελίζα Βοζεμπεργκ, Κατερίνα Παπακώστα, Χρ. Σπίρτζης, Ν. Παπάς, Γ. Κατρούγκαλος και Δ. Γιαννακόπουλος κ.ά.
_x000D_

_x000D_

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η κεντρική τράπεζα της Κίνας συνέχισε τις αγορές χρυσού για 15ο συνεχόμενο μήνα
- Ζελένσκι: Τέλος του πολέμου στην Ουκρανία έως τον Ιούνιο θέλουν οι ΗΠΑ
- Η Benchmark επένδυσε 225 εκατ. δολάρια στην Cerebras για ΑΙ
- Η Sony ξεπέρασε τα 2,3 δισ. δολάρια από πωλήσεις first-party παιχνιδιών σε PC και Xbox
- Aναστολή δρομολογίων στον Οδοντωτό στο Διακοπτό λόγω πτώσης δέντρων στις γραμμές
- Σύγκληση του “Συμβουλίου Ειρήνης” για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου σχεδιάζει ο Τραμπ
- Ο Πιερλουίτζι Κολίνα φέρνει τα πάνω – κάτω στις εκτελέσεις πέναλτι
- «Κόκκινη κάρτα» στη διαφήμιση της ΙΟΝ: Οταν το μάρκετινγκ φλερτάρει με την παραβατικότητα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








