Επιχειρήσεις

Τέλος εποχής για Μαρία Σκάγκου και Αργυρώ Μέλλιου από Vodafone 

Financialreport.gr

Δεν αντικαταστάθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να είναι ολιγομελές, πράγμα σπάνιο για εταιρεία του μεγέθους της Vodafone

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα της Vodafone Ελλάδος, όπως αναμενόταν. Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 31ης Ιουλίου 2025, γνωστοποιήθηκαν και εγκρίθηκαν οι παραιτήσεις δύο μελών της αντιπροέδρου Μαρίας Σκάγκου και του μέλους Αργυρώς Μέλλιου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην προβεί σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

Πλέον το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι τριμελές.

Αχιλλέας Κανάρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

Νικόλαος Πλεύρης, αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Νικόλαος Κορωνέλλος μέλος Δ.Σ.

Αρχικά στο πλαίσιο των διοικητικών αλλαγών, ο  Αχιλλέας Κανάρης ανέλαβε την 1η Απριλίου 2025 στη θέση του Χάρη Μπρουμίδη και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες αλλαγές.

Ο Νικόλαος Πλεύρης είναι δικηγόρος και έχει εμπειρία από θέσεις ευθύνης σε επιχειρηματικά και διοικητικά συμβούλια.

Ο Νικόλαος Κορωνέλλος, είναι τεχνοκράτης με εμπειρία σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και επιχειρησιακών διαδικασιών.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu