Εκτός ηλεκτροδότησης τέθηκε ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα της 17ης Δεκεμβρίου η ιστορική βιομηχανία Χαλυβουργική, λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 31,4 εκατ. ευρώ.
Ο ΑΔΜΗΕ προχώρησε στη διαδικασία που επιφέρει η επανενεργοποίηση από τη ΔΕΗ, πριν από λίγες ώρες, των συνεπειών της άρσης εκπροσώπησης της βιομηχανίας.
Τα δεδομένα αυτά αφορούν το αίτημα της Δημόσιας Επιχείρησης
Η ΔΕΗ έχει αποφασίσει να κατεβάσει τον διακόπτη, αφού τα χρέη έχουν συσσωρευτεί και δεν υπάρχει καμία κίνηση από την πλευρά της επιχείρησης να γίνει κάποιου είδους διακανονισμός.
Τα πράγματα μάλιστα δείχνουν να είναι μη αναστρέψιμα μετά και από τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ότι «η Χαλυβουργική θα έπρεπε προ πολλού να έχει κλείσει καθώς δεν μπορεί να ξαναγίνει ανταγωνιστική στην Ελλάδα».
Ο 74χρονος επιχειρηματίας αναφέρει πως μια βαριά βιομηχανία, όπως η Χαλυβουργική, δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα καθώς έχει σταματήσει η οικοδομική δραστηριότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Transocean: Η υπεράκτια πετρελαϊκή εταιρεία εξαγοράζει τη Valaris έναντι 5,8 δισ. δολαρίων
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Crypto και αγορές 2026: Το ρίσκο, η ψευδαίσθηση της ασφάλειας και οι υπερβολές
- Eli Lilly: Εξαγοράζει με 2,4 δισ. δολάρια την Orna Therapeutics
- Intracom: Απέκτησε το 7,9% της Real Consulting
- Πρόστιμα από ΔΙΜΕΑ σε τρία σούπερ μάρκετ και δύο εισαγωγείς
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








