Πραγματικό περιστατικό που ανέβασε Έλληνας οδηγός, ιδιοκτήτης οχήματος Tesla, στο tik tok (βίντεο)
Κάθε Tesla είναι εξοπλισμένο με 8 μικροσκοπικές κάμερες, ο οποίες σε μία λειτουργία που ονομάζεται sentry mode καταγράφει ότι γίνεται περιμετρικά του αυτοκινήτου εν τη απουσία του οδηγού.
Αυτό έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης του Τesla έφθασε στο παρκαρισμένο όχημά του και ανακάλυψε ένα μεγάλο βαθούλωμα στο εμπρός καπό. Ο «ζημιάρης» φυσικά δεν είχε αφήσει σημείωμα αλλά ο ιδιοκτήτης δεν τα έβαλε με την κακή του τύχη αφού το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πάει στο μενού με τις κάμερες και να δει την καταγραφή.
@skatharozoumis_Μου τράκαρε το αμαξι και έφυγε 😱😢
Όπως βλέπουμε και εμείς, το χτύπημα έγινε από ένα Daihatsu Terios, το οποίο έπεσε με δύναμη μέσα στη νύχτα πάνω στο εμπρός καπό του Tesla . Και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο “κύριος”, ακόμα και αν βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο.
Ο οδηγός του Tesla έχει πάρει όπως βλέπουμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, και απλά επικαλείται την απλή κίνηση που «ξεχνάνε» να κάνουν όλοι, να αφήσουν ένα σημείωμα.
Από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς το οπτικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι έγινε μέσα στη νύχτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε δίκη 8 δισ. δολ. ο Zuckerberg για φερόμενες παραβιάσεις απορρήτου
- Ξενοδόχοι Ρόδου: Υπέγραψαν νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση 11%
- Μάρος Σέφτσοβιτς: Στα 72 δισ. ευρώ τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ελεγχόμενες απώλειες απέναντι στις νέες απειλές Τραμπ
- Ιταλία: Ετήσια ζημιά 12 δισ. ευρώ σε περίπτωση επιβολής των δασμών Τραμπ
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στον Χορτιάτη, δίνουν μάχη οι πυροσβέστες
- Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου – Διασώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις