Όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 31 Μάρτιου δεν θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στο σύστημα υγείας, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί (δεν έχουν κάνει τις δυο δόσεις) παραμένουν σε αναστολή μέχρι τις 31 Μάρτιου, και μέχρι τότε θα υπάρξει συνολική ρύθμιση αν θα πρέπει να γίνεται εμβολιασμός πέραν της πανδημίας σε υποχρεωτική βάση στους υγειονομικούς για το αν θα παραμείνουν ή όχι στο σύστημα. Όσοι δεν έχουν κάνει την ενισχυτική δόση δεν υπάρχει στο νομό καμιά πρόβλεψη ούτε είναι στις προθέσεις να συνδέεται με αναστολή εργασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.
«Το βασικό στοιχείο του εμβολιασμού είναι να έχεις ολοκληρώσει τον εμβολιασμό σου (πρώτη και δεύτερη δόση). Ο νόμος λέει ότι αν δεν έχεις κάνει την πρώτη και τη δεύτερη δόση μπαίνεις σε αναστολή και δεν έχει αλλάξει» σημείωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μερτς: Μη ρεαλιστική η πιθανότητα για μηδενικούς δασμούς μεταξύ ΕΕ – ΗΠΑ
- Snoop Dogg και Μόντριτς συνιδιοκτήτες και επενδυτές στη Σουόνσι
- Αλ Αχλί: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με 1,35 δισ. ευρώ για τον Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εισήγηση περί κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης της Skroutz στην αγορά
- Δήμας: Προτεραιότητά μας η βελτίωση των σχολικών υποδομών
- CNBC: Γιατί η ΕΕ μειώνει το ανώτατο όριο τιμής για το ρωσικό αργό πετρέλαιο
- ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση παραθαλάσσιου ακινήτου στην Αχαΐα
- ΟΔΔΗΧ: Νέα έκδοση 6μηνων εντόκων γραμματίων στις 23 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις