Με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη
Με δόσεις χιούμορ και ανατρεπτική ματιά, ο Όμιλος AKTOR παρουσιάζει τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια. Στο κεντρικό τηλεοπτικό σποτ, οι αγαπημένοι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη υποδύονται δύο γονείς που επιστρατεύουν κάθε τρυκ, με γέλιο και τρυφερότητα, για να πείσουν την κόρη τους να αφήσει το Παρίσι και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η οικογενειακή αυτή «συνωμοσία» λειτουργεί ως αφορμή για να αναδειχθεί η δυναμική πορεία του Ομίλου AKTOR, τα μεγάλα έργα που υλοποιεί και οι προοπτικές που δημιουργεί για τη νέα γενιά, μέσα από το μεγαλύτερο εταιρικό πρόγραμμα υποτροφιών στην Ελλάδα, το AKTOR4theFuture.
Το σποτ κορυφώνεται με την ατάκα «Θα σέβεσαι!», μια φράση οικεία στο ευρύ κοινό, που δίνει το χιουμοριστικό κλείσιμο και περνάει το μήνυμα ότι η πρόοδος απαιτεί σεβασμό και συνέπεια.
Πέρα από την αφήγηση, η καμπάνια υπογραμμίζει τον ρόλο του Ομίλου στην παραγωγή αξίας για τη χώρα, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας: από μεγάλα έργα υποδομής μέχρι νέες δραστηριότητες και στήριξη των νέων. Με θεμέλιο την αξιοπιστία του, ο AKTOR παρουσιάζει την πρόοδο όχι ως αφηρημένη έννοια, αλλά ως χειροπιαστή πραγματικότητα που διαμορφώνει το αύριο.
Η δημιουργική επιμέλεια της καμπάνιας ανήκει στην Unlimited Creativity. Με αυτή τη νέα προσέγγιση, ο Όμιλος AKTOR συστήνεται ξανά στο κοινό ως καταλύτης αλλαγής, που ανοίγει δρόμους και φέρνει την εξέλιξη πιο κοντά στην καθημερινή ζωή όλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μήνυμα Σαμαρά από Καλαμάτα παρουσία Καραμανλή: «Ο πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί»
- Αίτημα για εξαγορά όλων των μετοχών της Ακρίτας από την Κύκλος Συμμετοχών
- Eurostat: Ελλάδα και Βουλγαρία πρώτες στην ΕΕ με 19% που τα νοικοκυριά δεν ζέσταναν τα σπίτια τους το 2024
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Καιρός για μεγάλες αλλαγές
- Μεταποίηση: Θετικά μπήκε το 2026 με τον δείκτη PMI να ανεβαίνει στις 54,2 μονάδες τον Ιανουάριο
- Το ευρώ ενισχύεται 0,05%, στα 1,1860 δολάρια
- Top Employer στην Ελλάδα για 4η χρονιά η Huawei
- Τράπεζα Πειραιώς: Απώλειες 12,08% στη διεθνή αγορά αγροτικών προϊόντων το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







