Επιχειρήσεις

The Banker: «Τράπεζα της χρονιάς 2014» η Alpha Bank

«Τράπεζα της χρονιάς 2014» στην Ελλάδα ανακήρυξε την Alpha Bank το περιοδικό «The Banker», μέλος του Ομίλου Financial Times.

Το βραβείο απενεμήθη στην Alpha Bank λόγω της εντυπωσιακής ανακάμψεως στη λειτουργική απόδοση της τράπεζας και της ισχυρής κεφαλαιακής θέσεως που κατέχει, ανάμεσα στις ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή.

O διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank κ. Δημήτριος Π. Μαντζούνης, δήλωσε: «Το Βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική διεθνή αναγνώριση των επιμόνων προσπαθειών όλων των εργαζομένων στην Τράπεζά μας για την επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Σε συνέχεια της Συνολικής Αξιολογήσεως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης, είναι σαφές ότι ξεχωρίζουμε ως η Ελληνική Τράπεζα με την καλύτερη ποιότητα κεφαλαιακής βάσεως, η οποία αποδεικνύει την ικανότητά μας να λειτουργήσουμε ως βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Εφεξής, επικεντρωνόμεθα στην επίτευξη των στόχων του Σχεδίου Αναδιαρθρώσεως και στην αποκατάσταση της λειτουργικής κερδοφορίας του Ομίλου, στοχεύοντας στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της Τραπέζης».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu