Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου στο The Joseph Nashville του Τενεσί
Κορυφαίες διακρίσεις απέσπασε η χώρα μας κατά την τελετή απονομής των αμερικανικών τουριστικών-ταξιδιωτικών βραβείων The Trazees 2024, που διοργανώθηκαν φέτος για 10η χρονιά από το αμερικανικό διαδικτυακό τουριστικό site TrazeeTravel.com.
Η Ελλάδα αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά ως η «Αγαπημένη Χώρα» (Favorite Country) των αναγνωστών του site, μπαίνοντας στο ειδικό Quint Status των βραβείων, στο οποίο εντάσσονται οι υποψηφιότητες που κερδίζουν στην ίδια κατηγορία επί πέντε συνεχείς χρονιές. Ταυτόχρονα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Αγαπημένος Προορισμός για Ταξίδι του Μέλιτος» (Favorite Honeymoon Destination).
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου στο The Joseph Nashville του Τενεσί, ενώ το ελληνικό βραβείο παρέλαβε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Βόρειας Αμερικής, Κωνσταντίνος Χαροκόπος. Το TrazeeTravel.com έχει δημιουργηθεί από την ομάδα της FXExpress Publications, Inc. και του περιοδικού «Global Traveler» και απευθύνεται κυρίως σε ταξιδιώτες, ηλικίας 25-40 ετών, που σύμφωνα με διεθνείς έρευνες αποτελούν την πλέον περιζήτητη ταξιδιωτική κατηγορία δημογραφικά.
Η ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία διεξήχθη από τις 15 Αυγούστου 2023 έως τις 16 Απριλίου 2024, με τους millennial αναγνώστες να εκφράζουν τις προτιμήσεις τους σε δεκάδες κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, ξενοδοχεία και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρείες κρουαζιέρας, προορισμοί για τουρισμό περιπέτειας, γαστρονομίας και city break, τουριστικά πρακτορεία κ.ά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 700 δισ. ευρώ για ενεργειακές επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σύμφωνα με το ΙΕΝΕ
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Στο μικροσκόπιο πάνω από 100 εταιρείες τροφίμων για το Μικτό Περιθώριο Κέρδους
- Πιθανή επανεξέταση της συμμετοχής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ βλέπει ο Ρούμπιο λόγω Ιράν
- Εκπνέει απόψε 31/3 η προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ
- BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC - Οικονομική έκθεση BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Πληρώνονται σήμερα 31/3 από τον ΟΠΕΚΑ όλα τα επιδόματα του Μαρτίου
- Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη κυκλοφορία σε Κηφισίας και Κηφισό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








