Πολιτική

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση φοβάται και σκέφτεται την απόδραση

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

«Η κυβέρνηση φοβάται πολύ και σκέφτεται την απόδραση», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Βήμα FM και Αθήνα 9.84.

Όπως εκτίμησε, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ξέρουμε πώς θα κλείσει η χρονιά μακροοικονομικά και δημοσιονομικά και τότε η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της, «εκτός εάν τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα και αναγκαστεί να πάει νωρίτερα σε εκλογές».

Ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει βάλει μπρος τις μηχανές της εκλογολογίας» και ότι «επιστρέφει στις προεκλογικές της θέσεις και στη ρητορική του παρελθόντος, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις φιέστες του πρωθυπουργού». «Προχωράει σε μπαράζ προσλήψεων αυγουστιάτικα, διορίζει δημοσιογράφους που τη στηρίζουν, προσλαμβάνει 850 άτομα στο ΚΕΛΠΝΟ -στο οποίο ο κ.Πολάκης κατήγγειλλε διαφθορά- εκατοντάδες προσλήψεις στους δήμους, αυξάνει το μισθολογικό κόστος δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού στον ιδιωτικό τομέα», παρατήρησε.

AdTech Ad

Πρόσθεσε ακόμη πως «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι δεν τη νοιάζει η οικονομία» και πως «θα στραγγαλίσει μισθωτούς και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι». «Αν δει ότι δεν μπορεί να μην τους αγγίξει, καθώς η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, θα υπάρξουν εξελίξεις», προέβλεψε.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu