"Ο Πρόεδρος, όχι μόνο στα κόμματα και σε οτιδήποτε διοικείς, χρειάζεται να έχει μια ικανότητα συνθέσεων"
Τη χθεσινή, επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ.
“Ήταν κατά την άποψή μου άλλο ένα επεισόδιο σε αυτό το οποίο λέω ότι η ηγεσία δυστυχώς παράγει εσωστρέφεια και όχι πολιτική. Ο Στέφανος Κασελάκης αντί να ενώνει, διχάζει. Και με την πρότασή του χθες φάνηκε ότι δίχασε. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά σπουδαία ανάλυση για να το καταλάβεις. Φαίνεται λοιπόν εδώ πέρα ότι υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα” τόνισε.
“Το να έρθει ξαφνικά μια τέτοια πρόταση δίχασε αντί να ενώσει. Θυμίζω ότι ο Στέφανος Κασελάκης έκανε αναρτήσεις από την Αμερική για τα “μαύρα” του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στοχοποίησε μέσω βίντεο στελέχη του κόμματος. Δηλαδή ο πρόεδρος στοχοποιεί τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, της Κεντρικής Επιτροπής και ούτω καθεξής με βίντεο με απίστευτες κατηγορίες. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Εδώ χρειάζεται να επανέλθει η σοβαρότητα κατά την άποψή μου και αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πράγματι πάρα πολύ δυσάρεστο” σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
“Ο Πρόεδρος, όχι μόνο στα κόμματα και σε οτιδήποτε διοικείς, χρειάζεται να έχει μια ικανότητα συνθέσεων. Αν δεν μπορείς να συνθέσεις, διχάζεις και δεν είσαι αποτελεσματικός με αυτό τον τρόπο. Αυτά είναι απλά πράγματα, τα οποία είναι απλά ζητήματα διοίκησης” πρόσθεσε.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ότι το θέμα της ηγεσίας έχει ανοίξει τόσο από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και από τον ίδιο τον Στέφανο Κασελάκης ορισμένες στιγμές. “Αυτό το οποίο λέω είναι ότι αυτό το ζήτημα θα το δούμε αναλυτικά στα όργανά του. Αυτό το οποίο λέω πολιτικά είναι ότι με αυτές τις ενέργειες, με όλες τις ενέργειες που περιέγραψα και πολλές άλλες αυτούς τους 11 μήνες, αποδεικνύει ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση που εκλέχτηκε. Αυτή είναι η πολιτική μου άποψη” κατέληξε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Bloomberg: Η ΕΕ φοβάται ρωσικό “Δούρειο Ιππο” στην Ουκρανία
- Ανάρτηση Καρυστιανού για άρθρο 86 και ποινικές ευθύνες υπουργών
- Καναδάς: Η «στροφή» Κάρνεϊ στα ορυκτά καύσιμα φέρνει ρήξεις και παραιτήσεις
- «Όχι» στη συνάντηση τη Δευτέρα στο Μαξίμου λένε οι αγρότες
- Ματσάδο: Ο Νικολάς Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει
- Nvidia: Εξετάζει αύξηση παραγωγής για να καλύψει την κινεζική ζήτηση για το ΑΙ τσιπ Η200
- Τ. Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο
- ΥΠΟΙΚ: Καταβλήθηκαν ενισχύσεις de minimis ύψους 2,1 εκατ. ευρώ για μηδική και βιομηχανική τομάτα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









