Η εταιρεία αναμένει αποτελέσματα και από μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς με αιχμή τα ψηφιακά συστήματα A.R.M.E.D.
Η εταιρεία Theon International Plc, επικεφαλής της οποίας είναι ο επιχειρηματίας Κρίστιαν Χατζημηνάς, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε νέες παραγγελίες €50 εκατ. Οι παραγγελίες αφορούν ευρύ φάσμα προϊόντων της εταιρίας και προέρχονται κυρίως από μικρής κλίμακας διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις, με επίκεντρο την ευρωπαϊκή αγορά. Στην πλειονότητά τους, οι παραδόσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, ενισχύοντας τη βεβαιότητα των προβλέψεων επίτευξης του μέγιστου στόχου εσόδων, ο οποίος έχει τεθεί στα €430 εκατ.
Με τις νέες αυτές παραγγελίες, η THEON υπερκαλύπτει τις παραδόσεις του πρώτου εξαμήνου του 2025, ενώ παράλληλα αναμένει αποτελέσματα από μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, με αιχμή τα ψηφιακά συστήματα A.R.M.E.D. (οικοσύστημα διασυνδεδεμένων συσκευών επαυξημένης πραγματικότητας).
Ο Philippe Mennicken, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Business Development Director της THEON, δήλωσε: «Το πρώτο εξάμηνο του έτους χαρακτηρίστηκε από έντονη δραστηριότητα. Το ξεκίνημα του δευτέρου εξαμήνου βρίσκει την εταιρία σε ισχυρή στρατηγική θέση για την εξασφάλιση νέων σημαντικών παραγγελιών, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Οι πελάτες μας εκφράζουν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης από τις επιδόσεις των νέων ψηφιακών συστημάτων A.R.M.E.D., τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









