Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του τελικού της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης
Στα άκρα οδηγήθηκε η ένταση στα επίσημα του γηπέδου, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρισκόταν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον μεγάλο τελικό, είχε ιδιαίτερα θερμό επεισόδιο με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην στενό συνεργάτη και ανηψιό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κεντρικό πρόσωπο στο πολιτικό παρασκήνιο των τελευταίων ετών και εν των βασικών υποστηρικτών του κόμματος και της λεγόμενης «Ομάδας Αλήθειας», που κάνει προπαγάνδα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφορούν το περιστατικό σημειώθηκε στο VIP section του «Telekom Center», με την κατάσταση να ξεφεύγει. Η ένταση, όπως περιγράφεται, ήταν μεγάλη και προκάλεσε αναστάτωση στα επίσημα, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να βρισκόταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Γρηγόρη Δημητριάδη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η αμερικανική NABEP εκτοπίζει Κίνα και Ρωσία από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
- Wall Street: Ο Dow ανοίγει με πτώση άνω των 300 μονάδων – Άλμα στις αποδόσεις των ομολόγων
- «Άλλο» και «Ακαθόριστο» για τα φάρμακα ΕΟΠΥΥ – Οργή Σαμαρά για τη woke ατζέντα
- Όλι Ρεν: Ο πόλεμος φουντώνει τον πληθωρισμό – Η ΕΚΤ ξαναβλέπει αυξήσεις επιτοκίων
- Hyundai: Στο χαμηλότερο επίπεδο τετραετίας οι μηνιαίες πωλήσεις λόγω απεργιών
- ΔΕΗ: Ρίχνει την τιμή στο μπλε τιμολόγιο – Στα 11,5 λεπτά η κιλοβατώρα
- Ιράν σε ΗΠΑ: «Τηρήστε τη συμφωνία του Ιουνίου και θα ανταποκριθούμε»
- Καλλιθέα: «Λουκέτο» σε κατάστημα με παράνομα «φρουτάκια» – Έξι συλλήψεις
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








