Αφορμή για την εισαγγελική έρευνα αποτέλεσαν δημοσιεύματα για την εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος, από την περίοδο των γιορτών μέχρι και σήμερα
Ποινικές ευθύνες για τη συσσώρευση σκουπιδιών σε δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης, διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.
Πιο συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ρύπανσης περιβάλλοντος, διά παραλείψεως και κατ’ εξακολούθηση, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Αφορμή για την εισαγγελική έρευνα αποτέλεσαν δημοσιεύματα για την εικόνα που παρουσιάζει ο κεντρικός δήμος, από την περίοδο των γιορτών μέχρι και σήμερα, με τους κάδους να ξεχειλίζουν από σκουπίδια.
Κατά πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας θα ζητηθεί να προσκομιστούν εκθέσεις αυτοψίας από της Διευθύνσεις Υγείας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αναμένεται να ληφθούν και καταθέσεις υπαλλήλων των δύο συγκεκριμένων Διευθύνσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πτώση για τις ασιατικές μετοχές εν μέσω έντονων διακυμάνσεων
- Φάρμα Κουκάκη: Αύξηση κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ και νέα διοικητική δομή
- Η ακτινογραφία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων ανά περιφέρεια και περιοχή
- Καιρός: Αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
- Πανελλαδική στάση εργασίας σε δημοτικά και νηπιαγωγεία για τον θάνατο της εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη
- Ιταλία: Παραιτήθηκε η υπουργός Πολιτισμού Ντανιέλα Σαντανκέ
- Δικαστικές αποφάσεις σε Λος Άντζελες και Νέο Μεξικό αυξάνουν την πίεση σε Meta και Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








