Με την προσδοκία να ληφθούν οι απαιτούμενες πολιτικές αποφάσεις και να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις, διεξήχθησαν το τελευταίο διήμερο έντονες διεργασίες στους κόλπους της ελληνικής κυβέρνησης, που κορυφώθηκαν με την μαραθώνια συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της ΠΓ και του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το βασικό πολιτικό σημείο που επιβεβαιώθηκε και στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, είναι ότι ισχύει η θέση «για την ανάγκη επίτευξης μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας, που θα κινείται στο πλαίσιο της πρόσφατης λαϊκής εντολής».
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα στην Αθήνα, αναφέρουν ότι πριν από την συνεδρίαση του Eurogroup, θα υπάρξει ιδιαίτερη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας Γιάνη Βαρουφάκη και Βόλφγκακ Σόιμπλε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: έκλεισαν με κέρδη – Απώλειες για Puma και Adidas λόγω πτώσης της Nike
- Eurobank: Στο 32,67% το ποσοστό της Fairfax, στο 4,99% η συμμετοχή της FMR
- Ανακοίνωση σύμφωνα με το άρθρο 14 του ν. 3556/2007
- Πούτιν: «Η Ρωσία θα απαντήσει» στην ουκρανική επίθεση στο τάνκερ νότια της Κρήτης
- DBRS: Κατεβάζει οριακά στο 2% την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για το 2026
- Επίδομα θέρμανσης: Έως τις 23 Δεκεμβρίου οι πρώτες πληρωμές
- Intralot: Αλλάζει επωνυμία σε Bally’s Intralot, εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








