Ο διάσημος ήρωας του Βίκτωρ Ουγκώ δεν άντεξε το θέαμα της Παναγίας των Παρισίων τυλιγμένη στις φλόγες και θρηνεί το μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.
Το σκίτσο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα όλου του κόσμου.
Ο ναός τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Δευτέρας και για 8 και πλέον ώρες είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Ωστόσο, συγκινητικό είναι και το σκίτσο του Αρκά για την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.
Στο σκίτσο βλέπουμε τον Κουασιμόδο, τον περίφημο καμπούρη που δημιούργησε ο Βίκτωρ Ουγκώ και χτυπούσε τις καμπάνες του καθεδρικού ναού στην «Παναγία των Παρισίων», να δακρύζει.
Το φόντο, κίτρινο και πορτοκαλί, παραπέμπει στη φωτιά που ξέσπασε στον ναό, καταστρέφοντας την οροφή, το κωδωνοστάσιο και το εσωτερικό του καθεδρικού.

Δείτε κι άλλα συγκινητικά σκίτσα:



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μάχη διαρκείας Unisystems-ΣΕΠΕ: Τί αναφέρουν οι δύο πλευρές στο Financial Report
- Εγκρίθηκαν οι αμοιβές της CEO του ΔΕΣΦΑ: €1,67 εκατ. για τρία χρόνια
- Επιτροπή για ιαματικό τουρισμό συστήνει το Υπ. Τουρισμού
- Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ: Τι ισχύει για την ανάκληση άδειας στη Λάρισα
- Η Βαρκελώνη αυξάνει τον τουριστικό φόρο στα 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, βαριές απώλειες 12,7% για Diageo
- Υπουργικό Συμβούλιο: Νομοσχέδια για παράνομο στοίχημα και συντάξεις Δημοσίου
- ΕΚΤ: Ενέκρινε τον Μπόρις Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







