Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος στο υπουργείο Υποδομών και στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αποκρατικοποίησή της.
Πηγές πάντως από το υπουργείο τονίζουν, ότι θα πρέπει να μείνει στην θέση του έως ότου αντικατασταθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που εξέταζε από καιρό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την εταιρεία, επιστρέφει από τη νέα χρονιά στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα στις ΗΠΑ.
Ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας από το 2010 και δούλεψε για την αναβάθμιση των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών, ενώ υπέγραψε συμφωνίες με την κινεζική COSCO και τις πολυεθνικές Hewlett Packard, SONY, Huawei, ZTE κλπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣΥΡΙΖΑ για πιθανή συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης: Ένα ακόμη φιάσκο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Επεκτείνονται οι αντικειμενικές τιμές στις τελευταίες 2.167 περιοχές – Ποιες είναι σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα
- Γυναικοκτονία στον Βόλο: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 36χρονης
- Συνεχίζεται η προέλαση τηςΡωσία στο Ντονμπάς – Υπό έλεγχο το 20% των εδαφών της Ουκρανίας
- Παξοί: Στον εισαγγελέα οι γονείς και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε
- Τουρκία: Το χρυσό εμπόριο με «βίζες εξπρές» για το Σένγκεν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Κυριακή – Οι περιοχές
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Χορτιάτη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις