Πολιτική

Το απόγευμα η ανακοίνωση των 11 του «νέου ΣΥΡΙΖΑ»

Θα πραγματοποιηθειο ανοιχτή εκδήλωσηστις 19:00 στο Σεράφειο

Ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα κοινοβουλευτική ομάδα των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με πρόεδρο της ΚΟ τον Αλέξη Χαρίτση, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νάσο Ηλιόπουλο και γραμματέα την Πέτη Πέρκα, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Σεράφειο.

Βέλη Πολάκη κατά Τσίπρα 

Στο μεταξύ, αιχμές για λάθη και παραλείψεις τα προηγούμενα χρόνια αφήνει για πρώτη φορά δημόσια ο συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολακης. Οι αιχμές προφανώς βαραίνουν τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο libre.gr, ο Π. Πολάκης ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παραμένει σταθερός στις πολιτικές του θέσεις, εκφράζει σταθερά τα συμφέροντα συγκεκριμένων κοινωνικών στρωμάτων και εξακολουθεί να αποτελεί τη μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει τέλος στην παντοκρατορία Μητσοτάκη». «Αυτά δεν άλλαξαν, όπως δεν άλλαξε και ο πόλεμος που δέχεται καθημερινά και όχι τυχαία, από τα συστημικά ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν από καιρό ένα κόμμα σε κρίση», συνέχισε ο κ. Πολάκης, για να συμπληρώσει πως «όταν μετά από τέσσερα χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση, βλέπεις το εκλογικό σου ποσοστό να μειώνεται κατά 14%, τότε είναι σίγουρο ότι κάτι δεν έκανες καθόλου καλά».

«Η εκλογική καθίζηση, έφερε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα ζήσαμε από τον Ιούνιο μέχρι και την αποχώρηση των εννιά βουλευτών την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα που μιλάμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι ένα κόμμα σε βαθιά κρίση αλλά ένα κόμμα που βγαίνει επιτέλους από αυτή» σημείωσε ο Βουλευτης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu