Η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός αναβάλλεται για τις αρχές του καλοκαιριού, λόγω των νέων συνθηκών που προκαλεί η εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.
Στην ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αναφέρεται ότι οι επικρατούσες συνθήκες της πανδημίας καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή της διεθνούς συνάντησης δια φυσικής παρουσίας.
Παρά την εφαρμογή αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, η μεταδοτικότητα της παραλλαγής Όμικρον και οι επιπτώσεις της στις μετακινήσεις και την κινητικότητα καθιστούν αναγκαία την αναβολή της διεξαγωγής της διεθνούς συνάντησης του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου που πραγματοποιείται στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Stoxx 600 έκλεισε την εβδομάδα με κέρδη πάνω από 2%
- Ερντογάν σε Τραμπ: Στηρίζουμε τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στη Γάζα
- ΕΕΑ: Άμεση θεσμοθέτηση εθνικού τέλους για δέματα από τρίτες χώρες, κυρίως μέσω e-shops
- Real Consulting: Με ποσοστό 50,84% ο Νίκος Βαρδινογιάννης
- Real Consulting: Εξαγόρασε το υπόλοιπο 40% της Advanced Management Solutions με 2,04 εκατ. ευρώ
- Τελεσίγραφο Τραμπ σε Χαμάς μέχρι το βράδυ της Κυριακής
- Έρχεται ο υπ. Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της Σ. Αραβίας- Θα επισκεφθεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας
- Χρηματιστήριο: Με +0,95% και τραπεζικό άλμα, πάνω από τις 2.075 μονάδες – Στο +2,21% η εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις