Ευκαιρία βρήκε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ να κατηγορήσει την Καμάλα Χάρις
Το κραχ που εξελίσσεται στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου, δεν άφησε ασυγκίνητο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο και στις προεδρικες εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.
Σε μήνυμα που έγραψε στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί, Truth Social, ο Τραμπ αναφέρει:
«Η Ιαπωνία υποχώρησε 12%, η Ινδία 6%. Πολύ κάτω και η Γερμανία. Οι ΗΠΑ πολύ κακές. Αυτή είναι μια προεπισκόπηση των παγκόσμιων αγορών χωρίς τον Donald J. Trump στον Λευκό Οίκο. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει εάν ο Τραμπ είναι μέσα. Η Καμάλα και οι αγορές δεν πάνε μαζί. Θα καταστρέψει τις αγορές. Είναι στην εξουσία τώρα και δείτε τι συμβαίνει. Μια εβδομάδα τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης που λένε καλύτερες δημοσκοπήσεις και θα έχετε μια συντριβή της αγοράς».
Ο θρυλικός Χάουαρντ Λάτνικ!
Και μετά επανήλθε με άλλα ανάρτηση, στην οποία γράφει:
«Φυσικά υπάρχει τεράστια ύφεση. Η Καμάλα είναι ακόμα χειρότερη από τον Κρουκ Τζο. Οι αγορές δεν θα δεχτούν ΠΟΤΕ τον Ριζοσπαστικό Αριστερό Τρελό που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ το Σαν Φρανσίσκο και την Καλιφόρνια στο σύνολό τους. Επόμενη κίνηση, Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥ 2024! Δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με ΑΓΟΡΕΣ. ΚΡΑΣ ΚΑΜΑΛΑ!!!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: «Φρένο» στην καταναλωτική εμπιστοσύνη μετά το τρίμηνο σερί
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- AKTOR: Αποκτά με 45,55 εκατ. ευρώ συγκρότημα ακινήτων στην Παιανία από την Ευρώπη Holdings
- «Πυρά» των Δικηγορικών Συλλόγων για τις μη κρατικές Νομικές: «Προχειρότητα, έλλειψη διαφάνειας και σοβαροί κίνδυνοι»
- ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν.3556/2007
- Αλλαγές στην Κλαδική Κατάταξη των Εισηγμένων Εταιρειών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








