Ο Nikita Bier, υπεύθυνος προϊόντων στο X, δήλωσε γρήγορα ότι υπήρχαν "μερικά προβλήματα", αλλά υποσχέθηκε ότι θα επιλυθούν μέχρι την Τρίτη
Το X λάνσαρε τη λειτουργία “About This Account”, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για τη χώρα από την οποία δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός.
Η λειτουργία περιλαμβάνει πληροφορίες για τη χώρα από την οποία δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός και τη χώρα στην οποία “βασίζεται” ο λογαριασμός. Ωστόσο, η εταιρεία αναγκάστηκε να αφαιρέσει τις πληροφορίες σχετικά με τον τόπο δημιουργίας των λογαριασμών, λέγοντας ότι τα δεδομένα “δεν ήταν 100% ακριβή”, ειδικά για παλαιότερους λογαριασμούς.
Ο Nikita Bier, υπεύθυνος προϊόντων στο X, δήλωσε γρήγορα ότι υπήρχαν “μερικά προβλήματα”, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επιλυθούν μέχρι την Τρίτη.
Υπήρξαν σίγουρα παράπονα σχετικά με ανακρίβειες στη νέα λειτουργία.
Παρά τα προβλήματα αξιοπιστίας, οι χρήστες του X πέρασαν σχεδόν όλο το τελευταίο 24ωρο υποστηρίζοντας ότι λογαριασμοί με τους οποίους διαφωνούν είναι στην πραγματικότητα ξένοι πράκτορες.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και χρήστες που παραπονέθηκαν δημόσια ότι οι πληροφορίες στο δικό τους προφίλ ήταν ανακριβείς, συνέχισαν να κάνουν αναρτήσεις κακής πίστης σχετικά με το πώς οι πολιτικοί τους αντίπαλοι διεξήγαγαν ξένη επιχείρηση ψυχολογικής προπαγάνδας.
Τα ανακριβή δεδομένα θα μπορούσαν να έχουν διάφορες αιτίες. Άνθρωποι που ταξιδεύουν ή μέσα ενημέρωσης με προσωπικό διασκορπισμένο σε όλο τον κόσμο μπορεί να φαίνονται να “βασίζονται” κάπου αλλού από εκεί που πραγματικά είναι, τουλάχιστον προσωρινά. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί VPN, θα μπορούσε να επηρεάσει το πού το X εμφανίζει την τοποθεσία του. Μέρος των ανακριβειών θα μπορούσε απλώς να οφείλεται σε παλιές διευθύνσεις IP.
Κατά τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, ο λογαριασμός του Hank Green αναφέρεται ότι βασίζεται στην Ιαπωνία, το MusicTech, αδελφή έκδοση του βρετανικού NME, εμφανίζεται ως βασισμένο στις ΗΠΑ, και η AVID, η εταιρεία με έδρα τη Μασαχουσέτη που κατασκευάζει το ProTools, αναφέρεται ότι βρίσκεται στην Ισπανία.
Φυσικά, υπάρχει επίσης κάποια δόση αλήθειας σε μερικά από αυτά. Πολλοί λογαριασμοί πολιτικής προπαγάνδας δεν βασίζονται στις ΗΠΑ. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι τα “troll farms” διεξάγουν καμπάνιες ξένης επιρροής στην αμερικανική πολιτική.
Τα κέρδη στο X προέρχονται κυρίως από την αλληλεπίδραση των χρηστών — και τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη εμπλοκή από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








